Vírusfertőzésre gyanakodtak, agydaganatban halt meg a fiú

Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/© Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns -
agydaganat diagnózis tévedés tinédzser meghalt
Claire Kavanagh fia 19 éves volt, amikor egy fociedzés után rosszul érezte magát, összeesett, ezért kórházba került. Az anya akkor még nem gondolta volna, hogy ilyen nagy a baj, és az orvosok sem gondoltak semmi komolyra. 

A 19 éves Niall Kavanagh egy rosszullétet követően maga ment be a kórházba kivizsgálásra, ahol az orvosok vírus- vagy fülfertőzést állapítottak meg nála. Néhány hétre rá azonban már sokkal súlyosabbak lettek a tünetei.

Niall Kavanagh édesanyja kezét fogja a kórházban, miután agydaganatot diagnosztizáltak nála Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/© Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns

Hirtelen feledékeny lett, nem tudott beszélni. Ekkor kórházba szállították, és a vizsgálatok után ezúttal szörnyű diagnózissal álltak elő az orvosok: kiderült, hogy Niallnak agydaganata van. A diagnózis után mindössze három héttel a fiú meghalt.

Claire Kavanagh két másik fiával, Ryannel és Conallal a jótékonysági rendezvényen Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/© Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns

Gyászoló édesanyja a fia iránti szeretet és tisztelet jeleként a korai felismerésre hívta fel a figyelmet egy jótékonysági szervezet rendezvényén, mely a kutatás állami finanszírozását szorgalmazza.

Niall Kavanagh néhány héttel a téves diagnózis után hunyt el Forrás: Brain Tumour Research / SWNS/© Brain Tumour Research / SWNS/Brain Tumour Research / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.