Testbeszéd-szakértők leplezték le Vilmos herceget: ilyen a kapcsolata legidősebb fiával, Györggyel

apa-fia trónörökös Vilmos herceg testbeszéd György herceg
Vilmos herceg és legidősebb fia, György herceg a hétvégén egy krikettmeccsen jelentek meg együtt. Apa és fia gyakran jár sporteseményekre, melyeken György mindig bebizonyítja, hogy koránál jóval érettebb, még akkor is, amikor pizzát majszolgat. 

A hétvégi krikettmeccsen szokás szerint rengeteg felvétel készült a trónörökösről és fiáról. Ezeket elemezte ki több testbeszéd-szakértő is, akik szerint Vilmos és György szorosan kötődnek egymáshoz, és ezt Vilmos meg is akarja mutatni a nagyvilágnak.

Azt is megállapították, hogy viselkedése alapján György herceg jóval érettebb a koránál, és ez minden helyzetben jól látszik, függetlenül attól, hogy épp szurkol, beszélget az apja ismerőseivel, vagy csak pizzát falatozik.

Az egyik testbeszéd-szakértő, Adrianne Carter a Mirrornak azt mondta:

"Vilmos gyakorlatias szülőnek tűnik, és hajlandó időt szánni arra, hogy legidősebb fiával külön programokat szervezzen. Györgyben pedig egy magabiztos fiút látunk, aki minden helyzetben képes nyugodt maradni".

A felvételeket látva az emberek hamar észrevették, milyen elegáns György herceg, ám egyvalamit hiányoltak az öltözékéből: a napszemüveget.

"Györgyi hercegnek napszemüvegre van szüksége: tönkreteszi a szemét a túl erős napfény" -írta egy aggódó kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.