A kozmetikus elárulta, mi akasztja ki gyantázás előtt: ezt ne tedd, ha időpontod van

Forrás: Dreamstime -
bikinivonal gyantáztatás szőrtelenítés
A gyantáztatás előtt nem árt tájékozódni arról, hogy mi az a dolog, amit nem tehetünk meg. Ezt árulta el nekünk egy évek óta ezzel foglalkozó nő.

Aki először megy gyantáztatni, főleg, ha olyan érzékeny területet, mint a bikinivonal, biztosan kíváncsi azokra a dolgokra, miket szabad és miket nem szabad előtte megtennie. Erről készített videót TikTokra Bare Bonita, aki évek óta foglalkozik az intim terület szőrtelenítésével. A videóban egy beszélgetést imitálva sorolja fel előbb azokat a dolgokat, amiket a legtöbbször hall a vendégeitől, és amik őt egyáltalán nem foglalkoztatják.

Forrás: Dreamstime

Eszerint Bonitát nem zavarja, ha a vendégének nem volt ideje zuhanyozni az időpont előtt, az sem, ha túlságosan szőrös lenne, ahogy szintén nem érdekes számára az, ha éppen elkezdett az illető menstruálni. Viszont van egy kijelentés, ami kiakasztja:

"Múlt héten borotválkoztam."

Ez az egyetlen dolog a felsoroltak közül, ami a gyantázó szerint bosszantó. A túlságosan rövid szőrzet ugyanis megnehezíti a folyamatot, ennek okán lehet, hogy nem lesz minden szőrszál olyan mértékben eltávolítva, ahogy azt egy ilyen fájdalmas, de legalábbis kellemetlen folyamat után elvárnánk. A szakember szerint két rizsszemnyi hosszúságú az ideális szőrméret.

@barebonita First timer waxing Dont be shy!! Just dont shave a week before your appointment. Allow the hair to be longer than a rice grain! #waxing#firsttimewax#dontshaveit♬ Bitch - Ana Infante

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.