Filléres étel György herceg kedvenc fogása

Forrás: AFP/The Prince and Princess of Wales/Millie Pilkington -
carbonara spagetti csirke királyi család II. Erzsébet brit királynő György herceg
Hiába a pénz és a kifinomult ízlés, a királyi család tagjai is sok esetben az egyszerűbb ételekre voksolnak. Aldo Zilli séf elárulta, mit eszik a legszívesebben György herceg. 

A mesterszakács elmondta, a leendő király kedvenc étele a spagetti carbonara, ami nem csak olcsó, de gyorsan el is készíthető.

György hercegnek a carbonara a kedvence Forrás: AFP/The Prince and Princess of Wales/Millie Pilkington

Aldo Zilli hozzátette, ezt magától Vilmostól tudja, aki egyszer megkérte rá, hogy főzze meg fia kedvencét - írja az Express.

A spagetti carbonarához mindössze négy összetevő kell: sertésszalonna, tojás, sajt, spagetti és persze olívaolaj, fekete bors és só.

A királyi családban Kamilla ízlése is sokszor puritán, és nem rajong a túl bonyolult fogásokért. Szerinte a legfinomabb étel a pirítós paradicsomos babbal.

Kamilla hercegné szerint a pirítós sült babbal az egyik legfinomabb étel. Forrás: Getty Images

Korábban már írtunk arról, mit szeretett a legjobban II. Erzsébet. A britek néhai királynője a csokoládé megszállottja volt. A csokis kekszet, a csokoládémousse-t, a csokiganache-t, a csokis piskótát, és mindenféle csokit imádott, amelyeket mindig teával kísért.

II. Erzsébet nagy csokirajongó volt Forrás: Origo

A brit királyi család egykori szakácsa, Darren McGrady pedig arról beszélt, milyen finomságokon nőtt fel Vilmos és Harry, illetve melyik trónörökösnek mi volt a kedvenc eledele.

"Vilmos herceg kedvence a pásztorpite volt és Harryvel együtt mindketten legalább annyira rajongtak a sült csirkéért rizzsel és halas felfújttal, mint a lekváros derelyéért és a pudingért. Ahogyan az minden gyereknél lenni szokott, olykor-olykor megesett, hogy pizzát kértek vacsorára – és kaptak is, amennyiben a dadájuk megengedte nekik. Lehet, hogy királyi gyermekek, de az ízlésük olyan, mint bármelyik gyereké. Az egyetlen különbség, hogy nekik egy szakács készíti el az ételeket" - nyilatkozta korábban McGrady.

Vilmos és Harry gyakran kértek pizzát vacsorára. Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.