Kiderült Beyoncé legmegdöbbentőbb sztárallűrje

Forrás: Getty Images for The Recording Academy/2023 The Recording Academy/Emma Mcintyre -
sztárallűr Beyoncé kérés énekesnő kívánság
Tisztelet a kivételnek, a legtöbb hírességnek tényleg elképesztő sztárallűrjei vannak. Beyoncé például egészen furcsa szokáshoz ragaszkodik. 

A The Sun arról ír, hogy Beyoncé speciális vécéülőkékkel utazik, erre a világkörüli turnéja minden állomásán szüksége van, ugyanis soha nem ülne olyanra, amit más is használt már. A lap meg is mutatja a konténert, amiben az ülőkék vannak.

Beyoncé stábja lesi az énekesnő minden kívánságát. Forrás: Getty Images for The Recording Academy/2023 The Recording Academy/Emma Mcintyre

Hozzátette, a stábja mindent megtesz, hogy az énekesnőnek minden kívánságát teljesítse. Állítják, a turnékon nincs olyan, amit ők már ne láttak volna, semmi nem lepi meg őket, de azért azt észrevették, hogy ha valaki megpillantja Beyoncé konténerét, az mindig jót mosolyog rajta.

2022-ben ezeket kérték a világsztárok a Szigeten

Sokszor olvassa az ember, hogy egy-egy híresség milyen extra kérésekkel áll elő, ha valahova ellátogat, fellép, koncertet ad. Ezeket a furcsa kívánságokat többnyire szerződésbe is foglalják, így van ez a Sziget Fesztivál szervezői és fellépői esetében is. A tavalyi kívánságlistáról itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.