Megható gesztust tett Taylor Swift: Kobe Bryant lányát ajándékozta meg

meglepetés Taylor Swift Kobe Bryant kalap
Taylor Swift turnéja minden állomásán elajándékozta a kalapját egy rajongójának. Legutóbb nem akárkinek adta oda a fejfedőt. 

Taylor Swift igyekszik a közönsége számára emlékezetessé tenni a hatodik koncertturnéját. Egy-egy rajongója minden állomáson különleges meglepetésben részesül, ugyanis az énekesnő minden alkalommal elajándékozza a kalapját.

Legutóbb azonban jóval több volt ez, mint egyszerű ajándék, ugyanis Swift ezúttal igazán különleges embernek adta kiegészítőjét: Kobe Bryant lánya, Bianka kapta meg. A néhai kosárlabdázó 2020-ban vesztette életét, 13 éves lányával, Giannával és hét másik emberrel együtt egy helikopter-balesetben.

A közösségi médiában megosztott videón az látható, amint Swift a 6 éves Bianka fejére teszi a kalapot, majd megpuszilja az arcát és megöleli.

@krystinkalvoy I knew it was Bianka immediately! The crowd showed so much love. It was amazing! ❤️ #22hat#biankabryant#erastourla♬ original sound - Krystin Kalvøy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.