Harry elárulta, mi a kedvenc csemegéje Károly királynak

Kamilla III. Károly király sajt sütemény cheddar
Az embereket valahogy mindig is foglalkoztatja, mit szeretnek a brit királyi család tagjai - vagy más híres emberek - fogyasztani. Nemrégiben György herceg kedvenc ételéről írtunk, most pedig azt is tudni lehet, mit eszeget a teaidőben szívesen Károly király. 

Harry herceg egy régebbi történetet elevenített fel memoárjában, amikor édesapja választhatott volna mézes sütemények, szendvicsek, tejszínes és reszelt bazsalikomos kekszek közül, ám ő mást kívánt - idézi az Express.

Kiderült, hogy a király a sajtért van oda, olyannyira, hogy a koronázási ceremónia hivatalos ételének - hagyományos brit fogás helyett - francia cheddar sajtos quiche-t választotta, amelynek receptjét a Mindmegettén el is olvashatod.

Károly és Kamilla koronázási quiche-je. Forrás: Mindmegette

És hogy mit szeret a királyné? Tudvalevő, hogy Kamilla ízlése is sokszor puritán, és nem rajong a túl bonyolult fogásokért. Szerinte a legfinomabb étel a pirítós paradicsomos babbal. Vilmos és Harry kedvenceiről pedig ebben a cikkünkben írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.