Britney férje, Sam Asghari megtörte a csendet: megerősítette, vége a házasságuknak

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Sam Asghari válás magánélet Britney Spears
Ahogy megírtuk, válik Britney Spears és Sam Asghari. Azt, hogy a kapcsolat véget ért közöttük, eddig nem erősítették meg, de most ez is megtörtént: Asghari az Instagramon tette közzé a hírt. 

"6 évnyi szeretet és elköteleződés után közösen döntöttünk úgy, véget vetünk közös utunknak. Ezután is tiszteljük egymást és én a legjobbakat kívánom neki. Néha beüt a sz*r. Tudom, hogy nevetséges lenne, ha azt kérnénk, tartsák tiszteletben a magánéletüket, így csak annyit kérnék a lapoktól és mindenkitől, legyenek kedvesek" - idézi a férfit a BBC.

Most már biztos, Britney Spears és Sam Asghari válnak. Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A TMZ úgy tudja, hogy a válópert 2023. július 28-án egy nagy veszekedés után Asghari adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A pár 2022 júniusában házasodott össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.