Ezek a legutálatosabb csillagjegyek: hűtlenség, manipuláció, elviselhetetlenség jellemzi őket

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy elviselhetetlenség Ikrek
A nyugati asztrológiában 12 csillagjegy létezik, amelyek mindegyike különböző személyiségjegyekkel és jellemzőkkel rendelkezik. A 12 csillagjegy közül van hat olyan, amit nagy eséllyel ki nem állhatnak a többiek. Vajon a tiéd isközéjük tartozik?

Egy asztrológus szerint az Ikrek, a Szűz, az Oroszlán, a Kos, a Skorpió és a Mérleg a "legutálatosabb" csillagjegyek. Azonban közülük csak az egyikre jellemző egyszerre, hogy tüskés, manipulatív és még hűtlen is.

Susan Taylor, az Astro Fame asztrológusa kijelentette: az Ikrek szülöttei szúrós, manipulatív és hűtlen emberek hírében állnak.

A 12 csillagjegy Forrás: Shutterstock

„A 12 csillagjegy közül néhánynak különösen rossz a hírneve, rengeteg rossz jellemvonást halmoznak fel. Ami a legkevésbé népszerű csillagjegyet illeti, az első díjat vitathatatlanul az Ikrek kapják" - mondja el az asztrológus, aki szerint a csillahjegy szülötteit viharos személyiségük miatt nem kedvelik.

Annyira kiszámíthatatlan, hogy az emberek rendszeresen azon kapják magukat, hogy tojáshéjon sétálnak az Ikrek körül. Instabil karaktere és állandó hangulatingadozásai miatt nehéz tartósan az Ikrek közelében lenni és megbízható barátként tekinteni rá" - magyarázza Suzan.

A szakértő azt javasolja, hogy szükség idején kerüljük az Ikreket, és keressünk inkább Rák jegyű embereket.

De nem az Ikrek az egyetlen "gyűlölt" csillagjegy - az asztrológus azt állítja, hogy sokan a Szűzért sem rajonganak. Szerinte a Szűz „rideg személyiségéről" és „leereszkedő viselkedéséről" ismert, ezért nehezen elviselhetőek.

„Az emberek ritkán fordulnak a Szűzhöz bajok vagy sikerek idején, mert nekik soha semmi nem jó úgy, ahogy van. Ez nem jelenti azt, hogy rosszindulatúak, csupán ez a megküzdési mechanizmusa ennek a félénk jegynek, mivel nem tudja beengedni embereket. Ez azonban "közel lehetetlenné teszi velük a barátkozást" - mondja.

További nehezen viselhető jegy a mindent eltúlzó Oroszlán, a robbanékony Kos, az élesnyelvű Skorpió és az akár hátba is támadó Mérleg is - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.