A mesterséges intelligencia megmutatta, hogy nézne ki ma, 62 évesen Diana hercegné

Diana fotó idős kor Diana hercegnő mesterséges intelligencia
Diana hercegné 1997. augusztus 31-én halt meg, mindössze 36 évesen. A mesterséges intelligencia segítségével egy fotós megmutatta, hogyan nézne ki a néhai walesi hercegné ma, 62 évesen.

Alper Yesiltas fotós mesterséges intelligencia által generált képsorozatot készített, amely bemutatja, hogyan néznének ki a halott hírességek, ha még ma is élnének.

A kollekcióban Freddie Mercury, Heath Ledger és Michael Jackson, valamint az egykori walesi hercegné is helyet kapott.

Diana walesi hercegné Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham

Alper a néhai hercegnőről alkotott interpretációjában elmosódott arcbőrt és rövid, őszülő hajtincseket láthatunk. Diana bőrét öregségi foltok és ráncok borítják, merész kék szemei alatt táskák mutatják az idő múlását, bár a ragyogás még most is megfigyelhető (lenne) a szemében.

Diana éles állkapcsa kissé gömbölyűbbnek tűnik a mesterséges intelligencia által készített fényképen, kerekebb, fiatalosabb arcát pedig csontosabb arcszerkezet váltotta fel.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.