A testbeszéd-szakértő elárulta,mikor volt Diana hercegné a legboldogabb az életében

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
boldogság királyi család Diana hercegné testbeszéd szomorúság
Diana hercegné 26 évvel ezelőtt hunyt el, tragikus halála az egész világot megrázta. A királyi család kötelékében töltött évei nem voltak problémáktól mentesek, de azért boldog pillanatai is akadtak. Egy szakértő elárulta, hogy melyek voltak ezek az időszakok. 

Diana, a walesi hercegné élete során a királyi család egyik legnépszerűbb tagjává vált, annak ellenére, hogy sok személyes tragédián ment keresztül. Nyíltan beszélt arról, hogy a házasságában mindig hárman voltak - utalva ezzel Károly és Kamilla viszonyára -, a bulimiájáról és a szülés utáni depressziójáról is. Nehéz volt ilyen körülmények között boldogságot találnia, de voltak az életében örömteli pillanatok, erről egy testbeszéd-szakértő nyilatkozott.

Diana és a gyerekei Forrás: AFP/Johnny Eggitt

„Diana életében háromféle boldog állapot volt, amiket különféle testbeszédekkel is kimutatott" - mondta Judi James. „Az első sajnálatos módon röpke volt, ez pedig az ő idilli, romantikus boldogsága az esküvője és házassága első napjaiban. Volt idő, amikor Diana úgy nézett ki, mint egy szerelmes fiatal lány" - árulta el a szakértő. „A nászúton készült fotóik azt mutatták, hogy a szerelem még mindig tombol" - tette hozzá. Ez azonban - mint tudjuk - nem tarott sokáig. Károly és Diana 1992-ben költöztek külön, majd 1996-ban elváltak.

A boldogság újabb forrását Diana a fiaiban találta meg. „Villamossal és Harryvel Diana képes volt megélni azt a szeretetet, amit házasságában nem tudott, és úgy viselkedett, mint egy gyerek" - mondta a szakértő, de Diana képes volt megtalálni a boldogságát a szűk családi egységen kívül is.

Diana az érettséggel megtalálta az erejét, ami szintén a boldogságához vezetett. Legyőzte a házasságának kudarcával járó fájdalmat, az étkezési zavarát, és újjáépítette mind az önbizalmát, mind a fizikai erejét. „Dianának ez a változata azt sugallta, hogy ő irányítja az életét és az üzeneteket, amiket közvetít. Bár néha magányosnak tűnt, testbeszéde azt mutatta, hogy minden szomorúság és vádaskodás ellenére megtalálta belső erejét" - mondta az Expressnek a szakértő. „Erősebb, kontrolláltabb és nyugodtabb nővé vált."

Diana hercegné nagyon válogatós volt a lábbeliket illetően: ezeket a cipőket nem szerette

Diana hercegné az egyik legfigyelemreméltóbb divatikon még a mai napig is, aki leginkább klasszikus stílusáról ismert. Az egykori walesi hercegnő karcsú alakja mellett formás lábait is szerette kiemelni, így cipőválasztása éppúgy becsülendő, mint maguk a ruhák, amiket viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.