Újra együtt van 40 évvel fiatal szerelmével Cher: kéz a kézben kapták őket lencsevégre

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Jon Kopaloff -
fotó Cher szerelem
A 76 éves Cher tavaly novemberben posztolt először a 37 éves rapperről a közösségi oldalán, majd idén márciusban a nyilvánosság előtt is megjelentek egy Versace divatbemutatón. Alig fél év után azonban májusban úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Úgy tűnik, eddig bírták egymás nélkül...

A 77 éves popikont és 40 évvel fiatalabb kedvesét a kaliforniai Beverly Hillsben kapták lencsevégre, amikor kéz a kézben mentek vacsorázni a Funke éttermbe J Balvin kolumbiai énekessel és barátnőjével, Valentina Ferrerrel. A két párhoz aztán Tyga rapper is csatlakozott.

Újra együtt van 40 évvel fiatal szerelmével Cher: kéz a kézben kapták őket lencsevégre Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Jon Kopaloff

Az énekesnő nagyon elegáns volt: egy fekete blézert viselt egy hozzáillő nadrággal, fiatal szerelme szintén talpig feketében: egy fényes pufikabátban, bőrnadrágban és egy csizmában mutatkozott. A róluk készült képek megtekintéséért kattints ide.

A vacsoráról együtt, egy nagy fekete terepjáróval távoztak, amelyben a fejüket összedugva meghitten beszélgettek.

Alexander „AE" Edwards korábban Amber Rose-zal volt együtt, egy közös gyermekük is született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.