"Akkor vettem észre a kicsi lábát" - a szülés pillanatáig nem tudta a tini, hogy terhes

Forrás: Shutterstock/Iryna Inshyna -
terhesség tinédzser szülés anya
Azt hitte, húgyúti fertőzése van, de valójában a magazatvize folyt el. Mivel a fiatal lány nem tudta, hogy gyermeket vár, csak akkor jött rá  hogy terhes, amikor az anyósa meglátta, ahogy a babának kikandikál az egyik lábfeje. Azonnal mentőt hívtak.

Több terhességi tesztet elvégzett, de mind negatív lett, így a tinédzser anyuka, Faye White úgy folytatta az életét, mint bármelyik hétköznapi tinédzser: bulizott, ivott és még ugrálóvárazni is járt. Nem gondolt rá, hogy várandós lehet, egészen addig a napig, amikor egy mentőautó hátuljában megszülte a lányát.

Faye úgy jött rá, hogy gyermeket vár, hogy megindult a szülés és meglátta a farfekvéses kicsi lábait Forrás: Shutterstock/Iryna Inshyna

A 19 éves lány előtt a terhessége kilenc hónapon át titok volt, nem nőtt a hasa, rendszeres volt a menstruációja és fájdalmai sem voltak. Ez még megrázóbbá tette lánya drámai érkezését.

"Elmentem vécére, mert éreztem egy nagyon nagy nyomást és hogy pisilnem kell. Ki is jött valami. Visszamentem a hálószobámba, és akkor vettem észre a kicsi lábát. Azonnal mentőt hívtam" – emlékezett vissza Faye, aki szinte semmit nem hízott 9 ónap alatt, már csak ezért sem gyanakodott, mivel két évvel korábban született kisfiával nagyon meghízott a terhesség alatt.

Faye mindössze két óra alatt megszülte lányát, Luna-Grace Behrenst, aki 37 hétre született meg, a mentőautóban. Faye, aki a kétéves Brody-Chase anyukája is, és aki tavaly májusban, 18 hetes terhesen elvesztette egyik gyermekét, így nyilatkozott: „Sokkot kaptam – csak sikoltoztam. Annyira összezavarodtam. Hat mentős és egy szülésznő ült a mentőautó hátuljában, akik megpróbálták világra segíteni a lányomat" – nyilatkozta a Mirrornak a lány, aki örült, hogy nem ez volt az első szülése, mert így attól a pillanattól, hogy megtudta, gyermeke születik, tudott a szülésre koncentrálni. Úgy gondolja, ha ez lett volna az első szülése, nem biztos, hogy tudta volna, mit tegyen.

A baba farfekvéses volt, a feje 9 percre beszorult a szüléskor, így most szülei arra várnak, kiderüljön, hogy okozott-e ez bármilyen károsodást a kicsiben, de Faye bizakodó, mint mondja, a kislánya már most sokat mosolyog és érdeklődik a világ iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.