Derékba tört a karrierje, targoncásként dolgozik a tehetséges magyar zenész: a Sztárban sztár leszek!-ben tűnt fel

Sztárban sztár leszek Váradi Jani koronavírus zenész
A Sztárban sztár leszek! középdöntőjében mutathatta meg ismét fantasztikus tehetségét Váradi Jani, aki korábban sikeres zenészként kereste a kenyerét, majd jött a koronavírus, ami derékba törte a karrierjét.

A koronavírus előtt Váradi Jani sikert sikerre halmozott zenei karrierjével, még civil munkáját is feladhatta. A videóklipjeit10-15 millióan nézték meg, ezzel pedig a zenész minden álma valóra vált. Aztán jött a koronavírus, ami mindent megváltoztatott.

Jani összes fellépését lemondták, ő pedig aggódott amiatt, hogy miből fogja eltartani a családját. Civil munkákat vállalt, jelenleg is targoncásként dolgozik egy raktárban. Minden nap hiányzik neki a zene, ezért is örült a lehetőségnek, hogy a Sztárban sztár leszek! színpadán bizonyíthat.

Sztárban sztár leszek! tv2

A zenészt családja is támogatja, felesége és egyéves kisfia a helyszínen szurkolnak az énekesnek. Jani nem bízza a véletlenre, egy kabalanyakláncot visel magán, ami eddig mindig szerencsét hozott neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.