"Sajnos az én történetem szomorú" - soha nem viselt menyasszonyi ruháját árulja az interneten a nő

Forrás: Shutterstock/Wedding And Lifestyle -
esküvő menyasszonyi ruha történet eladó
Rengeteg megvásárolt, de nem viselt menyasszonyi ruhát kínálnak eladásra különböző platformokon. Mi történt, hogy végül ezekben a csodálatos ruhákban nem vonultak oltár elé?

A nagy napon, a boldogító igen kimondásakor mindenki arra törekszik, hogy a lehető legragyogóbban nézzen ki. Nem véletlen, hogy az időpont előtt hosszú hónapokat töltenek el a menyasszonyok a megfelelő ruha kiválasztásával. Ha minden jól megy, akkor az a bizonyos nap – kisebb-nagyobb bakikkal – úgy telik, ahogy azt a pár megálmodta, ám sajnos előfordul, hogy közbeszól az élet. Renegeteg megvásárolt, de sosem viselt menyasszonyi ruhát árulnak különböző platformokon, a Der Standard annak járt utána, hogy mi az eladásra kínált ruhák mögötti történet.

Képünk illuszráció Forrás: Shutterstock/Wedding And Lifestyle

„Sajnos az én történetem szomorú" – kezdi Clara. „Az akkori párommal 2019-ben jegyeztük el egymást. Nagyon izgatott voltam, hogy ezzel a férfival élhetem le az életemet. Firenzébe utaztam, hogy megvegyem az álmaim esküvői ruháját, és nagyon vártuk a nagy napot, amit 2020 nyarára terveztünk." A koronavírus azonban keresztülhúzta a számításaikat, az esküvőjük elmaradt, de Clara közben teherbe esett. „Született egy kislányunk. Nagyon boldogok voltunk. Néhány dolog azonban megváltozott abban az évben a járvány idején." Párkapcsolati válságba kerültek miután a párja elvesztette a munkáját és otthon ragadtak a kisbabájukkal. „A volt vőlegényem elhagyatottnak érezte magát, és ezt azzal kárpótolta, hogy viszonyt folytatott más nőkkel. Elváltunk és 2021 tavaszán az esküvőt is lemondtuk."

„Sajnos a járvány a vártnál tovább tartott, és hirtelen azon kaptam magam, hogy terhes vagyok a második babánkkal" – osztotta meg a történetét Carina. Pedig mindent alaposan elterveztek, a megfelelő menyasszonyi ruha a szekrényben lógott, de azt már nem vehette fel. „Nem tudtam visszavinni a ruhát, ami egy hét hónapos terhes menyasszonyra egyáltalán nem volt jó. Nagyon szűk volt, sok csipkével. Új ruhát kellett keresnem. Végül egy romantikus vintage ruhában mentem férjhez. Az ünneplés nagyon meghitt és gyönyörű volt. Az első ruha pedig azóta is a szekrényben lóg, egy új menyasszonyra várva."

„Egyáltalán nem tetszett, pedig tökéletesen passzolt" - mondta ruhájáról Vanessa, aki egy kínai beszállítóval készíttette el az öltözékét a nagy napra. „Körülbelül 300 euróba került, és pár hónappal az esküvő előtt rendeltem meg. Időben meg is érkezett, de valahogy másképp képzeltem el." Vanessa végül másik ruhában ment férjhez, és azt nem is adná el semmi pénzért, ám a rendelt darabon mihamarabb szeretne túladni, hátha egy másik menyasszonynak örömet okozhat vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.