Hatalmas felháborodást váltott ki egy apróhirdetés, amelyben egy nagymama saját egykori esküvői ruháját árulja. Nem az ár vagy maga a fehér viselet, hanem a poszt szövege volt az, amely kiverte a biztosítékot.

Egy Las Vegas-i nagyszülő gondosan elcsomagoltatta, hogy megőrizze menyasszonyi ruháját. A mama arra számított, hogy valamelyik menye, esetleg az egyik unokája szívesen és büszkén viseli majd az ő egykori esküvői öltözetét. A ruhát azonban egyik rokona sem vette fel, mégpedig azért, mert nem fértek volna bele.

A nagymama a netes hirdetésben elképesztő stílusban, hosszú sorokon keresztül támadja saját családját, és mindegyik nőrokonát; legyen az idősebb vagy kisgyermek, kövérnek nevezi.

Ha lányaim lennének, akkor megtartanám, de még a menyeim is túl méretesek. A ruha 1994 óta megvan, azóta, hogy férjhez mentem. Szakszerűen kézzel dobozoltattam, hogy megóvjam. Még az unokáim is nagyobbak lesznek, és nem férnek majd bele a ruhába, (...) sajnos a fiaim nagyobb lányokat vettek feleségül, és az unokáim is testesebbek lesznek nálam

– idézi a 24.hu az apróhirdetést, amely igazi népharagot váltott ki. A kommentelők ízekre szedik az idős asszonyt, amiért saját frusztrációját és testképzavarát kiterjeszti saját családjára, és a picit teltebb nőrokonokat "hatalmasnak" és burkoltan kövérnek nevezi.