Különös biztonsági intézkedésre hívja fel az egyedülálló nők figyelmét egy énekesnő

Forrás: shutterstock.com -
veszély nők különös egyedülálló Felhívás
Egy énekesnő arra kéri az egyedül élő nőket, hogy ne kapcsolják fel egyből a villanyt, amikor hazaérnek. 

Egy nő egy furcsa incidens után hívja fel az egyedül élők figyelmét arra, milyen biztonsági intézkedéseket tehetnek azért, hogy ne legyenek veszélyben. A videóban Mary Alice azt tanácsolja, senki ne kapcsolja fel a villanyt egyből azután, hogy hazaért.

„Ha valaki követ hazafele, tudni fogja, hogy melyik lakásban vagy."

Mary, aki énekesnő és dalszerző, a TikTokon mesélt egy incidensről, ami ráébresztette arra, hogy az egyedül élőknek – főleg a nőknek – miért nem szabad "azonnal" felkapcsolniuk a villanyt, amikor belépnek a lakásukba – derült ki a Mirror cikkéből.

Az énekesnő elmesélte a nézőknek, hogy amikor aznap este hazaért, észrevette, hogy egy férfi – akit még sosem látott – éppen pakolászott a saját kocsijában. Azt mondta, hogy az idegen "rossz előérzetet" keltett benne, és amikor ő kiszállt a kocsiból, a férfi megpróbált beszélgetést kezdeményezni vele.

Forrás: shutterstock.com

„Az utcán állt, ami nagyon közel van a lakóházamhoz"

Mary egyenesen a lakása felé vette az irányt, amikor pedig hazaért, úgy döntött, hogy nem kapcsolja fel a villanyt, amíg nem ellenőrizte az épület ajtajára szerelt kamerát. És legnagyobb megdöbbenésére azt látta, hogy a férfi még nem ment el.

– Az idegen az épületet bámulta, és körülbelül öt percig nem ment el. A parkolóhelyet elhagyta, és elbújt egy autó mögé. Várta, hogy lásson – folytatta Mary.

Ekkor már tudta milyen autója van a nőnek, azt is hogy hol lakik, egyedül a lakását nem tudta beazonosítani. Ez volt a szerencséje.

Más nők a TikTok-on kommentelve minden jót kívántak Marynek, és közölték, átérzik a helyzetét.

Egy másik néző ezt írta: „Kérlek, a következő héten mindenképpen változtass a napirendeden, és ne ugyanabban az időben térj haza több egymást követő napon. Maradj biztonságban!"

Egy harmadik pedig megköszönte Marynek, hogy rávilágított a biztonsági trükkrere: „Csodálatos tanács, amire garantálom, hogy sokan nem gondoltak. Én sem, amíg te nem mondtad! Köszönöm!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.