Katalin hercegné és Vilmos herceg nem reggelizhet együtt karácsonykor: a királyi szakács árulta el, miért

karácsony Katalin királyi család reggeli Vilmos
Vilmos herceg és Katalin hercegné a hagyomnyoknak megfelelően Sandringhamben töltik a karácsonyt, a család többi tagjával. Ám december 25-én az első étkezést egészen biztos, hogy nem együtt fogyasztják el. 

Nem haragszik egymásra a walesi herceg és felesége, csupán követik a családi tradíciókat. Ezek szerint karácsony első napján a hölgyek a hálószobájukban, a férfiak pedig együtt fogyasztják el a reggelijüket.

Vilmos herceg és Katalin hercegné Forrás: Northfoto

A királyi család tagjai a hagyományok szerint, december 25-én gyűlik össze a Sandringham House-ban egy ünnepi ebédre. Ezen a napon a királyi család reggel 9-kor reggelizik, majd 11 órakor részt vesz a Szent Mária Magdolna istentiszteleten.

Az egykori királyi séf, Darren McGrady elmondta, hogy a hölgyek karácsonykor a hálószobájukban esznek, míg a férfiak az ebédlőben gyűlnek össze két órával a templomba indulás előtt.

"A család férfitagjai lejönnek az ebédlőbe, hogy reggel 8.30-kor elfogyasszanak egy kiadós reggelit: tojást, szalonnát és gombát esznek, heringgel és grillezett vesével, hogy felkészüljenek a 11 órás Szent Mária Magdolna istentiszteletre. Amikor visszatérnek, megisszák az ebéd előtti italaikat" — mondta el McGrady, hozzátéve, hogy a hölgyek a szobájukban reggeliznek, de csak egy kevés gyümölcsöt fogyasztanak. A volt séf a szokás pontos okát nem tudja, de azt sejti mögötte, hogy így a nőknek több idejük van sminkelni, felöltözni a misére - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.