Valószínűtlen tárgy varázsolja csíkmentessé a tükröket és az ablakot: megdöbbentek az eredményen

Forrás: Shutterstock -
ablak takarítás eredmény zacskó tükör
Egy takarítási szakértő szerint a csillogó ablakok és tükör titka egy olyan tárgy, ami sokunk otthonában már megtalálható.

Egy takarításért rajongó nő hatalmas csodálatot váltott ki az interneten, miután megosztotta a trükkjét, amivel a tükröket takarítja: nemcsak azért ámultak el, mert a tipp működik, hanem azért is, mert egy valószínűtlen tárgy segítségével varázsolja csíkmentesre a tükröket.

Az ablakon is működik a trükk Forrás: Shutterstock

A TikToker, Cora-Lynn Debski videója nemrég vírusszerűen terjedt el, miután elárulta, hogy úgy tartja tisztán a tükreit, hogy egy bevásárlószatyorral dörzsöli le őket. A 3,2 millió néző kíváncsiságát felkeltő klipben a posztoló elmagyarázta, hogy a szupermarketben kapható tárgytól az ablakok csíkmentesek és fényesek lesznek. Az eredmény megdöbbentette nézőit, hiszen bebizonyította, hogy a zacskó mennyire fényessé tette a tükröket, anélkül, hogy egyetlen csíkot is hagyott volna maga után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.