Tippek az egészséges fejbőrhöz: Ilyen gyakran kell hajat mosnod egy fodrász szerint

fejbőr tanács hajmosás gyakoriság fodrász
Az egészséges haj a mosás és a törődés, kényeztetés egyensúlyán alapszik. De vajon milyen gyakran kell ahhoz hajat mosnunk, hogy irigylésre méltó frizurát kapjunk? Egy hollywoodi fodrász most felfedte a titkot.

Minden típusú hajnak szüksége van mosásra, de a különböző stílusok legjobb megjelenéséhez különleges ápolásra van szükség.

Legyen az göndör, egyenes, rövid, vékonyszálú vagy durva, minden hajtípus táplálására létezik egy rutin, és mindegyiknek az áll a középpontjában, hogy milyen gyakran mossuk meg. Ennek kisilabizálásához azonban nem árt egy szakértő véleménye.

A szakértő most megosztotta tanácsait az ideális hajmosással kapcsolatban Forrás: Shutterstock

A hajmosást Cheryl általában kétnaponta ajánlja, így természetes olajok képződnek, amik jót tesznek az egészséges fejbőrnek.

Ennek ellenére fontos figyelembe venni, hogy más tényezők is szerepet játszanak abban, hogy a hajmosás milyen hatással van a fürtjeinkre. Az egyik legfontosabb az életkor, amely Cheryl elmondása szerint mindennél nagyobb hatással van a textúrára.

Egy dolog azonban, ami univerzálisan hasznos a hajtípusok esetében, az egy jó sampon és kondicionáló.

Az irigylésre méltó haj fenntartása érdekében a hollywoodi fodrász azt tanácsolta, hogy fejlesszünk ki egy gyors és egyszerű rendszert, amelyet követni tudunk, függetlenül attól, hogy mennyi időnk van, és használjunk olyan termékeket, amelyek jó összetevőkkel rendelkeznek.

A hajunk egészsége mindig az első számú dolog, amire koncentrálnunk kell, és ez sem olyasmi, amire sok pénzt kellene költenünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.