Erzsébet királynő szívszorító okból nem volt hajlandó leszedni a karácsonyi díszeket február előtt

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
karácsony Erzsébet ünnep dísz dekoráció
A néhai Erzsébet királynő egy szívszorító okból régóta tartó hagyományt tartott fenn az egyik királyi rezidencián: későn szedte le a karácsonyi díszeket. 

A néhai Erzsébet királynő szívszorító okból februárig nem szedte le a karácsonyi díszeket az egyik királyi rezidencián.

Míg sokan már az ünnepek után rögtön elpakolják a karácsonyi díszeket, mások pedig a hagyományokat tartva vízkeresztkor szedik le a dekorációt, a néhai uralkodó egészen február elejéig szerette megtartani a karácsonyi dekorációt az egyik rezidenciáján, Sandringhambe.

A néha királynő februárig nem szedte le a díszeket Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Itt töltötte ugyanis ő és a királyi család az ünnepeket, Erzsébet királyné pedig ott is maradt, hogy megemlékezzen édesapja haláláról és megünnepelje saját trónra lépésnének napját.

VI. György király 1952. február 6., Sandringhamben halt meg, Erzsébet pedig minden évben a rezidáncián maradt az évforduló utánig - írja az Express. Azt egyelőre nem tudni, hogy fia folytatja majd-e ezt a hagyományt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.