Könnyen visszatérhet Harry herceg a királyi családba: bocsánatkérésre sincs szükség

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim -
nagyapa királyi család Harry kapcsolat
Sok királyi szakértő szerint ahhoz, hogy Harry herceg visszatérhessen a királyi családba, bocsánatot kellene kérnie, azonban van valaki, aki szerint erre sincs szükség. 

Harry herceg és a királyi család közötti viszony sokak szerint visszavonhatatlanul megromlott, mások szerint pedig a tékozló fiúnak bocsánatot kellene kérnie ahhoz, hogy visszaálljon a régi rend. Kinsey Schofield királyi kommentátor azonban úgy véli, még erre sincs szükség, elég egy jó kifogás ahhoz, hogy újra valamilyen kapcsolatot alakítson ki a családjával.

Könnyedén visszatérhetne a királyi családba Harry herceg Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Rasid Necati Aslim

"Ha Harry valóban vissza akarna térni, akkor használhatná azt a kifogást, hogy a Károly királlyal való személyes vitája ellenére szeretné, ha a gyermekei kapcsolatban lennének a nagyapjukkal, ez tökéletes módja lenne a visszatérésének, nem igaz?" - mondta Kinsey Schofield.

Harry herceg és Meghan Markle jelenleg az Egyesült Államokban élnek két gyermekükkel - a négyéves Archie herceggel és a kétéves Lilibet hercegnővel. A két gyermekük eddig nagyon kevés időt töltött a királyi rokonokkal, Archie még egyéves sem volt, amikor szülei Amerikába költöztek. Lilibet - aki Kaliforniában született - a feltételezések szerint a néhai királynő 2022-es platina jubileuma idején az Egyesült Királyságban volt, és úgy tudni, hogy első születésnapját a Frogmore Cottage-ban ünnepelte - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.