Négy téli ösvény: amelyik a legjobban tetszik, megmutatja, milyen is vagy valójában

személyiség teszt ösvény erdő
Négy téli ösvényről mutatunk most képed neked. Válaszd ki, melyik tetszik a legjobban, mi pedig eláruljuk, milyen vágyak vezetnek és milyen is vagy a lelked legmélyén. Teszt következik. 

Bár mind a négy kép csodás, egészen biztos, hogy van egy, amelyik jobban tetszik a többinél. Válassz egyet és olvass tovább!

A válaztásod sokat elárul rólad. Forrás: Shutterstock/Ripost

1. Néha nem tudod eldönteni, mire vágysz, mit szeretnél. Látod az élet csodás oldalát, de kicsit összekuszálódtak a dolgaid. Lassulj le egy kicsit, adj magadnak időt, így tudni fogod, merre menj, és mit tegyél, hogy a lelked virágozzon.

2. Te vagy az, aki teljesen tisztába van a vágyaival, értékeivel és céljaival is. Mész az utadon, és teszed a dolgod, a figyelmed a valóra váltásra teszed. Képes vagy az oda vezető utat is élvezni, lelkedben sokszor süt a nap.

3. Ha ezt a képet választottad, akkor vágyaidat szívesen elrejted, néha még magad elől is. Jobban koncentrálsz a mindennapokra, de valahol a lelked legmélyén tudod, hogy te is méltó vagy a jóra, megérdemled.

4. Bár az életedben vannak nehézségek, de te könnyen áthidalod őket, megoldod. Vágysz rá, hogy szabadabb életet élj, igyekszel nyitott is lenni a könnyedebb és laza dolgokra. Nem szabad mindenre erővel készülni, így az álmaid is könnyebben válnak valóra.

A négy képhez tartozó személyiségtípusokról a Riposton olvashatsz bővebb jellemzést.

Tesztünk játékos módon árul el rólad sok mindent,

ám ha érdekel az önismeret, sokkal komolyabban is foglalkozhatsz a lelki mélységeiddel.

Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy megismerd magad, a sématerápia, amely abból indul ki, hogy mindenkinek van pár olyan gyermekkorban kialakult hiedelem az életében, mely meghatározza a felnőttkorát is. A legjellemzőbb sémákról ebben a cikkünkben írtunk.

Ha pedig úgy érzed, könyvek segítségével indulnál el egy önismereti úton, ahhoz is tudunk tippet adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.