villanyszámla CIB Bank e-számla MasterCard facsemete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb kampánya során az MVM Next a Mastercarddal együttműködésben facsemetéket ültet el az e-számla regisztrációk után. Az MVM Next évek óta a környezetbarát elektronikus számla egyik legelkötelezettebb hazai támogatója, törekvését az ügyfelek nyitottsága igazolja.

Új kezdeményezéssel jelentkezett az MVM Next energiaszolgáltató. Aki vállalja, hogy áttér a papír alapúról az elektronikus számlázásra, továbbá elmenti bankkártyaadatait,

annak a nevében elültetnek egy fát Bács-Kiskun és Nógrád megyében.

A szolgáltató legfeljebb 35 ezer facsemete elültetését vállalja ebben a promócióban.

Az e-számlára váltás és a bankkártyaadatok mentése természetesen ingyenes, de szükséges azoknak, akik részt kívánnak venni a promócióban, továbbá nem szükséges semmilyen egyéb terméket, szolgáltatást megvásárolni a promócióban való részvételhez. A bankkártyaadatok mentése a CIB Bank banki biztonságú szerverén történik, segítségével a jövőben nem kell mindig megadni a kártyaadatokat a fizetéskor. Ami nem jelenti azt, hogy az MVM Next a jövőben automatikusan megterhelné a kártyát.

"Nagyon büszkék vagyunk a mostani együttműködésre, hiszen mind itthon, mind globális szinten kiemelten fontos számunkra a környezetvédelem. Olyan eszközöket és programokat szeretnénk adni partnereink kezébe, melyekkel őket és ügyfeleiket egyaránt aktivizálhatjuk a közös cél elérésében. Gratulálunk az MVM Nextnek, mert nagyon fontos lépést tett ebbe az irányba. A Mastercard továbbra is elkötelezett a globális klímavédelem mellett és nagyon reméljük, hogy egyre több magyar vállalatot üdvözölhetünk partnerként ebben a fontos küzdelemben" – ezt Kovács Szabolcs, a Mastercard fenntarthatóságért felelős vezetője tette hozzá a bejelentéshez.

Most minden e-számlára áttérő lakossági ügyfele utána egy facsemetét ültet el Magyarországon az MVM Next, ha az ügyfél elmenti a bankkártyaadatait is (a kép illusztráció) Forrás: G-Stock Photo /Shutterstock

Az MVM Next áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amellyel az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papírszámlákat és a készpénzhasználatot.


A hiteles, díjmentes, környezetbarát e-számla igénylése csupán pár kattintásba kerül. A számlát az ügyfelek azonnal és később is, a nap 24 órájában bármikor megtekinthetik és akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik. Az elektronikus számla igénylése és kezelése a legkényelmesebb módon történik, a számlát otthonról bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is ki lehet egyenlíteni.

Az MVM Csoporton belül azonban nem ez az első és nem is az utolsó hasonló akció.

A Kiskunsági Nemzeti Parkban az elmúlt évben több tízezer facsemete ültetését támogatta az MVM Démász. Az MVM Optimum pedig vállalta, hogy minden napelemrendszer telepítése után 10 őshonos fát ültet el, így még az ősz folyamán többezer őshonos facsemetével bővül az MVM Energialiget.

Az MVM Next közel 6 millió egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfél részére szavatolja a zavartalan földgáz- és villamosenergia-ellátást, továbbá több mint 55 ezer üzleti ügyfél szabadpiaci villamosenergia- és földgáz-kiskereskedője, ezzel az ország energiafelhasználásának már mintegy 50 százalékát biztosítja.

A mostani promócióhoz azok a lakossági ügyfelek csatlakozhatnak, akiknek egyetemes szolgáltatás keretében az MVM Next a villamosenergia- vagy földgázszolgáltatójuk, és akik a promóciós időszakot megelőzően még nem regisztráltak MVM E-számlára. Az e-számla-regisztráció és a bankkártyaadatok mentése az MVM Next online ügyfélszolgálati csatornáin, és mobilapplikációiban egyaránt megtehető.

A promóció 2021. december 31-ig tart, a részvételi szabályzata itt tekinthető meg. A promóció weboldala: https://kattanjazeszamlara.hu/.

A cikk megjelenését az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.