A Scitec Muscle Beach idén is megrengette a Balaton-partot, ami nem csoda, hiszen kétségtelenül ez volt a nyár legizmosabb hétvégéje. A nem mindennapi eseményen összegyűlt a Team Scitec színe-java, és szemináriumokkal, nyilvános közös edzésekkel szórakoztatták a látogatókat, sőt, megrendezésre került a Scitec Power Challenge, a Scitec Raw, a CESA® Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Kupa és a Mr. és Ms. Muscle Beach verseny is.

A Life.hu csapata izgatottan vett részt az eseményen, hiszen olyan sportolókkal találkozhattunk, mint William Bonac, Sergi Constance, Maureen Blanquisco, Oksana Grishina, Bohos Kornél, Kathi Béla vagy Szmereka László, akiket mind-mind megcsodálhattunk edzés közben. Utóbbi kettővel, valamint Williammel még interjút is készítettünk, hogy közelebb hozzuk őket hozzátok, ezért az alábbi videót különösen érdemes megnézni.

Hozd ki magadból a legtöbbet!

A Scitec Muscle Beach a 2010-es évektől kezdve az egyik legfontosabb, egyedülálló rendezvény a magyar testépítésben és erősportban, amelyet a legendás kaliforniai "izomstrand" inspirált. Az esemény szíve egy ingyenesen használható szabadtéri edzőterem, hasonlóan az eredetihez Venice Beach-en, ám a Scitec Nutrition célja nemcsak az volt, hogy egy felejthetetlen eseményt hozzon létre a sport szerelmeseinek.

Mr. és Ms. Muscle Beach verseny, Ms. Bikini 2-es kategória dobogósai Gajdán Alexandra, Fátrai Virág és Zsellér VanesszaForrás: All rights reserved./Adam Bertalan

A testépítés első számú hazai szakértőjeként a "Make a Difference" szlogenen keresztül a márka azokhoz akart szólni, akik életvitelszerűen űzik az edzőtermi edzést, és arra ösztönözni őket, hogy önmaguk legjobb változatai legyenek, ezáltal inspiráljanak másokat is. Erről, és a Scitec többi törekvéséről mesélt Nagy Szabolcs, a Scitec Nutrition marketingvezetője is:

"A Scitec Nutrition az elmúlt közel 30 évben folyamatosan támogatta az egészséges életmódot, a testépítést és a fitneszt. A márka nemcsak sportolókat szponzorál, de versenyeket és rendezvényeket is szervez. Prémium kategóriás étrendkiegészítőink mellett nagy hangsúlyt fektetünk az edukációra, rengeteg tippet és tanácsot adunk kezdőknek és haladóknak is."

Bátorítunk mindenkit, hogy kezdjenek el sportolni, hiszen ezzel nemcsak egy jó formát lehet elérni, de sokat tehetnek az egészségükért. A Muscle Beach-re látogatóknak élete része az edzés, és többek szeretnének lenni az átlagosnál, ez a legerősebb kapocs közöttünk

– mondta Szabolcs.