Ünnepelj és add át magad a pihenésnek a Lidl karácsonyi termékeivel!

Forrás: Lidl -
Lidl karácsony Deluxe Favorina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony kétségkívül a legtöbb embernek az év legcsodálatosabb időszaka. Már a készülődés és az ajándékok kiválasztása is ünnepi hangulatba hoz minket, amit csak az árnyékolhat be, hogy túl sok a konyhai teendő, a sütés és a főzés. De nem kell ennek így lennie, ha időben nekiállunk a menü alapanyagainak összeválogatásához, beleértve a desszerteket is. A Lidl választékában most mindenki megtalálja a kedvenceit, akár több, akár kevesebb időt szeretne a tűzhely mellett tölteni.

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Bár vannak tradicionális karácsonyi ételek, még sincs két család, aki ugyanazzal a menüsorral készülne az ünnepekre. A Lidl választékában most mindenki megtalálhatja a szája íze szerint való ételeket, legyen hagyományőrző vagy kísérletező kedvű háziasszony. A saját márkás Deluxe és Favorina kínálatban elérhető termékek igazi kulináris élményekről gondoskodnak, a finom tésztáktól kezdve, a hús- és halételeken át egészen az exkluzív édességekig és ínyenc pástétomig szinte minden megtalálható, melyekből vendégváró falatokat, hidegtálakat vagy éppen ünnepi menüt is készíthetünk, ezzel időt és pénzt spórolva meg magunknak. Ne feledkezzünk meg a desszertekről sem, melyet nemcsak a vendégeknek kínálhatunk, hanem nassoláskor is jó választásnak tűnhetnek. Finomabbnál finomabb édességeket találhatunk a kínálatban, chipsek, különböző édes, csokiba mártott gyümölcsök, puszedlik, kávék és teák, amelyek mindenki számára különlegessé és ünnepivé varázsolják az adventi időszakot.

Forrás: Lidl

A Favorina kínálatában helyet kapott az Adventi kalendáriumház, a Mézeskalácskrém és az Aprósütemény-válogatás is. A tejcsokoládé praliné puzzle igazi édes fejtörő a gyerekeknek. A Deluxe termékek halai évek óta népszerűek a vásárlók körében, ugyanis kiemelkedő minőségűek és könnyen elkészíthetők. A sushi szerelmeseinek igazi ételkülönlegesség lehet a Sushi karácsonyfa, amely előételnek is szuper választás, de a díszdobozos teák, különféle krémek, mártogatósok, csokoládék és a közönségkedvenc macaronok sem okoznak csalódást.

Forrás: Lidl

Ha esetleg saját magunknak nem vásárolunk, érdemes ajándékcsomagot készíteni szeretteinknek a Lidl saját márkás Deluxe és Favorina termékeiből, hogy ezzel édesítsük meg számukra az ünnepeket.

A Lidl azonban idén sem csupán az élelmiszerek terén segíti a vásárlókat a legjobb választásban. Az áruházlánc polcain megtalálhatók dekorációs termékek is, köztük LED-égősor vagy szívet melengető és szemet gyönyörködtető világító függő- vagy rénszarvasdísz. De választhatunk karácsonyi mintás pulóvert, pizsamát kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint érdemes körülnézni a minőségi játékok között is.

A Deluxe és Favorina különlegességei már elérhetőek el az áruházakban és teszik tökéletessé az ünnepi menüt vagy az ajándékozást a Lidltől már megszokott kiváló minőségben és kedvező árakon.

Tekintsd meg ünnepi finomságainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.