Így fogyott le Sarka Kata és Dundika a szülés után

Sarka Kata terhesség fogyás Dundika Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb újdonsült édesanya sokat bajlódik azzal, hogy formába hozza magát a baba születése után. Íme néhány remek tipp ismert magyar kismamáktól.

Hornyák Hajnalka, ismertebb nevén Dundika tíz kilót szedett fel a terhessége alatt. A csinos címlaplány ötven kilóról indult, így a plusz tíz kiló teljesen normálisnak számított, amit mára már sikerült is leadnia. Hajni szerint aranyszabály, hogy nem kettő helyett, hanem kettőért kell enni... Sarka Kata azonban sokat bajlódott a súlyával - Hajdú Péter neje összesen hatvanhárom kilót hízott a két terhessége alatt. Kata ma már ismét fantasztikus formában van, de azért keményen meg kellett küzdenie. A Life.hu-nak elárulta, ő milyen fogyókúrára esküszik, szakértőnk pedig azt is elmondja, mennyi az optimális hízás a kismamáknál.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Figyelem!


Ez zsír! magazin indul a LifeNetwork csatornán április 21-től, minden szombaton 15:00 órakor!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.