20 kilót hízott Hilary Duff - Miley Cyrus segít lefogyni barátnőjének

Miley Cyrus diéta színésznő szülés Hilary Duff túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus mindenben gyermekkori barátnője, Hilary Duff mellett áll, és a Life.hu információi szerint most ő segít abban is, hogy a színésznő visszanyerje terhessége előtti alakját.

Miley különleges, gluténmentes diétával segít lefogyni Hilarynak. Emellett a Hannah Montana hősnője pilatesedzésekre is elcipeli barátnőjét, aki terhessége alatt látványosan meghízott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hilary Duff és Miley Cyrus

"Világéletemben fogyókúráztam, diétáztam és mindenhol kíváncsi tekintetek lesték, hogy mit eszem. Rendkívül élvezem, hogy most végre annyit ehetek, amennyi jólesik" - nyilatkozta akkor a 24 éves színésznő, aki 20 kilót szedett fel a várandóssága során.

2011 márciusában azonban megszületett a kislánya, Luca Cruz Comrie, és mostanra Hilary elhatározta, hogy megszabadul a feleslegtől. Az efféle elhatározásokban pedig hatalmas segítség, ha mellette áll egy jóbarát, aki folyton motiválja és tanácsokkal látja el őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.