Kerek popsi szupermodell módra

popsi fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő olyan popsit szeretne, mint a szupermodelleké.

Nemrég készült egy videó arról, milyen gyakorlatokkal edzenek a világhírű Victoria's Secret fehérneműcég legszebb modelljei a divatbemutatókra. Nekik ugyanis mindig csúcsformában kell lenniük, hiszen falatnyi fehérneműkben vagy bikiniben flangálnak a kifutókon.

A videóban a gyönyörű, karcsú, szőke Candice Swanepoel egy fitneszedző segítségével mutatja be a kedvenc gyakorlatait a kerek popsiért. Ha te is ilyen alakot szeretnél, akkor tartsd észben: az ugrabugrálás és a millió kitörés helyett olyan mélyizomgyakorlatokat kell végezned, melyek valóban formálják a fenekedet. Kis súlyt is nyugodtan használhatsz a gyakorlatok végzésekor, a lényeg azonban a tempón van: ne gyorsan, lendületből dolgozz, hanem szépen lassan, csakis az izmok erejét használva. Végül pedig néhány perc nyújtás is kötelező!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.