rúdtánc hajlékonyság mozgásforma fogyókúra edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nem egyenlő az éjszakai bárokkal és lengén öltözött hölgyekkel - mivel ezt egyre többen tudják, a rúdtánc mint edzésforma a kezdeti sztereotípiák után virágkorát éri. Nemcsak fogyaszt, hanem hajlékonyabbá is tesz, alakot is formál: ezért szeretett bele Debreczeni Zita és Bencsik Tamara - egy-két mozdulatot meg is mutattak a lányok!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SAIaPRV4QVixNSJdMitől ilyen szép Debreczeni Zita bőre?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121108-debreczeni-zita-vigyaz-az-egeszsegere-tonkolybuza-kenyeret-eszik-kokuszzsirral-foz.htmlEgy lány, aki soha nem diétázott: Kiss Ramóna szerencsés alkathttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121005-egy-lany-aki-soha-nem-dietazott-kiss-ramona-genetikailag-csinos.htmlJáksó László: Voltam már 76 és 98 kiló ishttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-jakso-laszlo-voltam-mar-76-es-98-kilo-is.htmlCaramel: Nem éreztem jól magam 110 kilósanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120717-caramel-nem-erezte-jol-magat-tulsulyosan-110-kilorol-fogyott-le.htmlFenyő Iván: Nem akkor eszem és nem azt, amit megkívánokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121003-fenyo-ivan-egeszseges-eletmodot-es-es-rengeteget-sportol.htmlXantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.htmlMióta leálltam az anyatejről, azóta diétázom - Így harcol Csomor Csilla a kilókkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120807-csomor-csilla-a-baratok-kozt-szinesznoje-golfozik-es-vitorlazik-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.