Epres Panni modell diéta egészséges életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni modell leginkább a genetikának köszönheti a szépségét és a karcsú alakját, de a sportot sem hanyagolja el. A modell elárulta, milyen edzésforma kapott fontos szerepet az életében. Panni az egészséges étkezésre is odafigyel, a fehérliszt és a cukor helyett például sokkal egészségesebb dolgokat választ.
http://videa.hu/player?v=autZVSw3oUHcOzo0Kétségbeesetten próbál lefogyni a 400 kilós pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-ricky-naputi-a-vilag-egyik-legkoverebb-embere-eletmento-mutetre-var.htmlKolbász helyett korpás keksz: így diétázik a pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130521-dieta-es-egeszseg-igy-fogyokurazik-egy-ferfi.htmlBüszkén mutogatta kerekded alakját a hírességhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130522-kim-kardashian-a-terhes-valosagshowsztar-buszken-bikiniben-pozolt.htmlA bióra esküszik Szinetár Dórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-egeszseges-eletmod-szinetar-dora-szineszno-a-bioelelmiszerekre-eskuszik.htmlRengeteget fogyott az Oscar-díjas színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130517-rengeteget-fogyott-az-oscardijas-szineszno-mo-nique.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.