Fűzőben alszik, hogy vékonyabb legyen a dereka

fűző derék karcsúság LifeNight egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány, Michele Kobke dereka körülbelül 40 centiméteres, példaképének pedig az amerikai Cathie Jungot tartja, akinek mindössze 38 cm volt ez az értéke.

Sokkoló derékméret a magazin címlapján


A legtöbb nő számára a karcsú derék fogalma egyet jelent az egészséges étkezéssel és a sok mozgással. A berlini Michele Kobke számára azonban nem.
A 24 éves lány három éven át minden nap hordta fűzőjét (még alvás közben is), hogy elérhesse álmai alakját. Az eredmény sokkoló, hiszen derékbősége mára mindössze 38 centiméteres, ami még a kifutók vékonyka modelljeinél is kisebb. "A derék jelenti számomra a szépséget" - mondja a fiatal lány, aki vékony dereka miatt mára komoly egészségügyi problémákkal is küzd. Fűzője nélkül például képtelen megállni, mivel a hát- és hasizmai mára teljesen elsorvadtak, a gyomra pedig olyannyira szűk lett, hogy naponta tízszer eszik apró adagokat.

Forrás: Facebook/MicheleKobke
Forrás: Facebook/MicheleKobke

Orvosi vélemények szerint az emésztési gondokon túl Michele-nek nemsokára nemcsak légzési problémákkal kell számolnia, hanem legrosszabb esetben már felkelni sem fog tudni, ha így folytatja. A német lány azonban csak legyint a szakértői felhívásokra, hiszen most érzi magát igazán nőiesnek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.