Royaldiéta diéta fogyókúra mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleged van abból, hogy nem ülhetsz le nyugodtan vacsorázni, nem mersz ráállni a mérlegre, és álmodban hamburgerek vesznek üldözőbe? Felejtsd el a kínszenvedést és a sanyargató diétákat. Ha nincs időd arra, hogy minden nap órákat tölts a konyhában, viszont fogyni szeretnél nyárra, akkor válassz a royaldiéta négy módszere közül. Te melyikkel ennéd magad csinosra?

Ha imádod az édességet: torkosdiéta

Szokatlan név ez egy diétának, de hidd el: ezzel semmiben nem szenvedsz majd hiányt! A klasszikus diétáktól eltérően ugyanis itt azok az ételek sem tiltottak, amik máshol igen: péksütemények, galuska, palacsinta, valamint rántott finomságok egyaránt szerepelnek a kínálatban. Mi a trükk? Az ételek elkészítéséhez egy speciális, saját fejlesztésű zsírégető lisztet használnak, melynek hatása klinikailag bizonyított. Ez teszi lehetővé ugyanis a bőséges és változatos étkezéseket. Az étrend napi négyszeri étkezést biztosít, a hozzáadott cukortól és tartósítószertől mentes, rostdús ételeket férfiak és nők egyaránt fogyaszthatják, akár életmódszerűen is.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ha tartanád a súlyodat: slim fit diéta

Szeretnél nyaralás után is beleférni kedvenc ruhádba, ráadásul úgy, hogy az jól is álljon? Ezt úgy szeretnéd elérni, hogy nem kötsz kompromisszumokat a fehérjefogyasztás terén, tehát kellő mennyiségű húst viszel be a szervezetedbe? A slim fit diéta segítségével mindez lehetséges, sőt, akár már két hét leforgása alatt is. Csökkentett energiatartalom mellett fehérjében és rostokban gazdag az étrend, ám meglehetősen kevés (átlagosan 30 g) felszívódó szénhidrátot tartalmaz, fogyasztása pedig addig ajánlott, amíg el nem éred a kívánt súlyodat.

Nyaralás előtt: sprintdiéta

Ha nyár elején felhúzod a tavalyi fürdőruhát, rögtön kiderül, mennyit változott a tested az elmúlt hónapokban. Ilyenkor sajnos könnyen bepánikolhatunk a változástól. A villámgyors sprintdiéta segítségével viszont akár egy hét alatt is látványosan fogyhatsz. Az étrend napi négy étkezést tartalmaz, és gyors súlyvesztést eredményezhet, négy hét után azonban nem ajánlott a diéta folytatása.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Fogyózz a pasiddal: húsimádó paleodiéta

A paleodiéta ma már komoly népszerűségnek örvend a laikusok és a szakma körében is. A royaldiéta húsimádó paleodiétája a megengedő paleolitelveket követi. A módszer a magas szénhidráttartalmú alapanyagokat, gabonákat, valamint a tej és tejtermékeket (kivéve kemény sajtok), hüvelyeseket és a burgonyát nem használja az ételek elkészítése során. Cserébe zöldségből és húsból annál többet ad, és a test tökéletes táplálása közben a felszívódó szénhidráttartalom rendkívül alacsony marad. Bár többek számára radikális lehet ez az étrendváltás, a hatás szinte azonnal érződik. Beszámolók alapján a jó közérzet és kirobbanó energikusság mellé akár már két hét alatt jelentős fogyás társulhat. Rendszeresen, életmódszerűen is folytatható étrend.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.