boldogság színésznő kövérség család Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa McCarthy színésznő bevallotta, hogy sokkal jobban érzi magát a bőrében most, dundin, mint korábban, amikor vékonyabb volt.

Csúfolták már vízilónak és traktor-méretűnek is a filmkritikusok Melissa McCarthy-t. A színésznő azonban azt mondja: sokkal boldogabb jelenleg, mint évekkel ezelőtt, amikor jobb formában volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Melissa most és 2003-ban

A More magazinnak adott interjújában kifejtette: volt már neki minden méretű ruhája, a '20-as éveiben például kifejezetten vékony volt. Hiába a csinosabb külső, belül nem érezte magát jól akkoriban. A komika úgy fogalmazott: "most van két csodálatos gyerekem és egy olyan férjem, akiről álmodni se lehet. Már nem a súlyom miatt aggódom, inkább a családommal törődöm." Milyen igaza van! Hozzátette: "az ember fiatal korában még felelőtlen és hiú, nem becsül meg semmit. Most, hogy van családom, se időm, se energiám az alakommal foglalkozni."

Forrás: Intercom Zrt.
Forrás: Intercom Zrt.
Nyerj páros jegyet a Női szervek című filmre!


A Life.hu nyereményjátékával páros jegyeket nyerhetsz
Sandra Bullock és Melissa McCarthy új filmjére.


Játszom a mozijegyekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.