Mariah Carey test bikini énekesnő bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey két dolgot biztosan nagyon szeret, ami nem a pénz és a luxus. Mégpedig a gyermekeit és a testét. Ezt honnan gondoljuk? Mindegyiket folyamatosan mutogatja a közösségi oldalain.

Legyen az Mariah Carey Facebook-, Twitter- vagy Instagram-oldala, az énekesnő két témakörben rendszeresen posztol. Az egyik az ikergyermekei, Monroe és Morocco, akikről legutóbb azt tudtuk meg, hogy az énekesnő koncertjét a színpad háta mögött, ücsörögve nézték végig - életükben először.

Forrás: Twitter / Mariahcarey
Forrás: Twitter / Mariahcarey

A másik "témakör" Mariah Carey csodás alakja, amire méltán lehet büszke. A 43 éves énekesnő ugyanis több mint 30 kilót hízott a terhessége alatt, de 15 hónappal a gyerekek születése után ismét tökéletes az alakja. A kollázs Mariah Carey egyik dalához készült klip forgatása alatt készült. A fotó egyébként az énekesnő több mint 50 ezer követőjének tetszett.

Tolókocsiba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130712-mariah-carey-amerikai-enekesno-tolokocsiba-kerult-miutan-megserult-egy-videoklip.htmlKórházba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130709-mariah-carey-enekesno-vallserules-miatt-kerult-korhazba.htmlDögös fürdőruhában vadult Mariah Careyhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-mariah-carey-enekesno-szexi-fekete-furdoruhaban-pozol-legujabb-szoloalbuma-videoklipjeben.htmlSzétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.htmlMariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.htmlMariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.htmlMariah Carey lánya igazi kis dívahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121219-mariah-carey-posztolta-az-instagrammon-kislanya-kepet-amint-gyongysorokkal-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.