Újra karcsú Christina Aguilera

diéta Christina Aguilera fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez ám a fogyás! Christina Aguilera évek óta küzdött a súlyproblémáival, most azonban ismét a régi fényében tündököl a popsztár.

A szőke énekesnő a napokban Beverly Hillsben mutatta meg szuperdögös alakját, méghozzá egy falatnyi pink miniruhában. A sztár állítólag azért fogyott le, mert átalakította az edzésprogramját: olyan mozgást végez, amit élvez, és az intenzív cardióedzést lecserélte sok-sok nyújtásra és a testet és lelket is karbantartó, "body and mind" típusú gyakorlatokra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárt sokáig bántották azért, mert viszonylag rövid idő alatt nagyon sokat hízott. Az énekesnőt egy ideig nem zavarta a kikerekedett teste, és azt vallotta, hogy őt és párját sem zavarják a rajta lévő pluszkilók. Ez mégsem lehetett teljesen igaz, hiszen Christina fogyókúrába kezdett, és már idén márciusban is sokkal vékonyabb volt, mint korábban. Július végére pedig már annyira lefogyott, hogy újra a régi fényében tündököl. Ez ám a fogyás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.