Alexandra Burke latex elhízás fellépés X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán meghízott Alexandra Burke. Az énekesnő ráadásul nagyon rossz ruhát választott magának egy fellépésre.

Majd' szétreccsent a ruha Alexandra Burke-ön. A brit X-Factor győztese egy felejthetetlen fekete latexruhát vett fel legutóbbi fellépésére a G.A.Y. bárba. Az énekesnő szemmel láthatóan felszedett néhány kilót és úgy festett, mint egy kötözött sonka. A durva fotót itt megnézhetitek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alexandra tavaly még remek formában volt

A fiatal énekesnő fokozta a drámai hatást egy szörnyű harisnyanadrággal, ami kilógott a rucijából, és mindehhez sötét szemfestéket kent fel. Vajon miért engedte el ennyire magát? A sztár egyébként a napokban ünnepelte 25. születésnapját.

Szikla tetején edz a Baldwin lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130829-lifenight-ireland-baldwin-kim-basinger-es-alec-baldwin-lanya-sziklan.htmlEdzés otthon - Íme a legjobb gyakorlatokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130830-edzes-farizom-karizom-hasizom-hatizom-mellizom-nagy-amarilla-segitsegevel.htmlKitálalt a divatvilágról a veterán modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130830-carre-otis-egykori-modell-a-divatvilag-sotet-oldalarol-meselt-egy.htmlKülönleges szőlős receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130829-recept-szolovel-szololepuding-pulykaragu-szolovel.htmlKatalin hercegnőről magától olvadtak le a kilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130830-katalin-hercegno-dieta-nelkul-fogyott-le-a-szules-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.