Sarka Kata facebook kép diéta fogyás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség hihetetlen előtte-utána fotót rakott ki közösségi oldalára.

Rengeteget fogyott az utóbbi időben Sarka Kata. A kétgyermekes anyuka ezt egy előtte-utána képpel bizonyította Facebook oldalán. Az első képen Kata még kerekded formákkal, nagy cicikkel néz a kamerába. A második fotón pedig látjuk, hogy óriási változáson esett át: darázsderekú, vékony nő lett belőle.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sarka Kata előtte-utána fotója

"Sose hidd el, ha valaki azt mondja neked, hogy úgyse fogod tudni megcsinálni. A saját életedről mindig neked kell döntened" - írta ki a szépség biztatásként a kép alá, aki azóta rengeteg levelet kap rajongóitól fogyókúrájával kapcsolatban. Sokan szeretnének lefogyni az ő módszere szerint. Bár ő nem szakember, azt ígéri, segít. Megosztja mindenkivel azt, hogy neki hogyan sikerült leadnia a felesleges kilókat.

Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Kata úgy érte el hőn áhított alakját, hogy főleg bio alapanyagokból készült ételeket, halat, csirkét, sok gyümölcsöt és salátát eszik, és naponta sportol. Diétájának egyébként nem mindenki örül. Férje, Hajdú Péter nagyon aggódik a drasztikus étrend miatt. Szerinte nem normális, amit a párja csinál.

Ledobta ruháit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-levetkozott.htmlSarka Kata megmutatta, mi rejtőzik a torkábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130919-sarka-kata-dalra-fakadt-menny-a-pokolba-forgatasan-a.htmlSarka Kata kisfia megsérülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130912-sarka-kata-kisfia-megserult-caramel-a-voicerol-es-anyagi-helyzeterol.htmlÓvodás lett Sarka Kata kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130821-ovodas-lett-sarka-kata-kisfia.htmlVilágsztárral találkozott Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130526-sarka-kata-magyar-celeb-vilagsztarral-talalkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.