retusálás fotó címlap Jennifer Lawrence mellbimbó Harpers Bazaar Napos oldal divatbaki Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Napos oldal és az Éhezők viadala színésznője a Harper's Bazaar címlapján pózol lenge öltözékben és hiányzó testrészekkel.

Nem először fordul elő, hogy egy nagyobb magazin képszerkesztőjének megszalad a keze. Ezúttal a Harper's Bazaar retusőrei bakiztak egyet, amikor egy mozdulattal eltüntették Jennifer Lawrence mellbimbóit.

Forrás: www.benhassett.com
Forrás: www.benhassett.com

Jennifer Lawrence a Harper's Bazaar novemberi számában

Meg kell hagyni, a híresség mellbimbók nélkül is fantasztikusan fest a brit magazin novemberi számának címlapján. És hogy mi a titka? Nos, nem a fogyókúra. "Ez egy olyan fajta hülyeség, amin minden színésznőnek át kell esnie. Valaki azt mondta, kövér vagyok, és ha nem adom le azt a bizonyos mennyiségű túlsúlyt, akkor kirúgnak" - mesélte a magazinnak adott interjújában a 23 éves, Oscar-díjas szépség, aki fiatal kora ellenére nem állt kötélnek a súlyát kritizálóknak: "Ha bárki el meri suttogni azt a szót, hogy diéta, azt mondom neki, menjen a fenébe!"

Füstös szem Jennifer Lawrence módrahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130826-sztarsmink-fustos-szem-jennifer-lawrence-modra.htmlElvitték Jennifer Lawrence Oscar-díjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130723-jennifer-lawrence-szineszno-oscardijara-a-szulei-vigyaznak.htmlJennifer Lawrence-nek van a legszexibb humorahttp://www.life.hu/szepulj/20130515-lifenight-ok-a-legszexisebbek-a-victorias-secret-modelljei-szerint-.htmlJennifer Lawrence mellei nem bírtak magukkalhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-lifenight-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-a-napos-oldal-sztarja-majdnem.htmlJennifer Lawrence elesett, mielőtt átvette az Oscarthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-jennifer-lawrence-terdre-esett-a-lepcson-az-oscardijatadon.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.