Fogyjunk fűzővel? Jessica Alba így csinálta!

fűző fogyás Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy különös fogyókúrás módszer, mellyel több centit is lefaraghatunk a derékbőségünkből anélkül, hogy kés alá feküdnénk, vagy akár egy percig is éheznénk, a gyártók szerint ugyanis a segítségével csökken az éhségérzetünk. Bár az egészségügyi szakemberek bizonyára nem ajánlanák jó szívvel a diétának ezt a változatát, egy angliai cég szerint a viktoriánus módszer segítségével hosszú távú súlycsökkenést érhetünk el.

És mi ez a csodamódszer? Nem más, mint a fűző viselése - állítja az egyik, fogyással foglalkozó cég az internetes oldalán. Innen azt is megtudhatjuk, hogy a fűző viselése nem csupán csodás alakot varázsol nekünk, de gyomrunk méretét is lecsökkenti, ezáltal kevesebbet bírunk enni, és mindezt anélkül, hogy gyomorgyűrűt ültetnének belénk. A fűzőt heti öt napon át napi 6-8 órán keresztül viselhetjük anélkül, hogy bármi bajunk lenne tőle, és hatására meglepődve fogjuk tapasztalni, hogy megszűnik az állandó éhségérzetünk, ellenben egyre csodásabb lesz az alakunk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba is fűzővel fogyott

A weboldal látogatói között akadnak azért szkeptikusok, csakúgy, mint az egészségügyi szakemberek között, akik meg vannak győződve róla, hogy az egyetlen egészséges módszer a fogyásra az, ha megfelelő módon táplálkozunk és mellette rendszeresen mozgunk. Susie Burrell táplálkozási szakértő szerint a fűzővel az a legfőbb baj, hogy nem ösztönzi testmozgásra a viselőjét, és így nem indítja be a szükséges kalóriaégető folyamatokat.

A sztárok közül Jessica Alba bevallotta, hogy második gyermekének születése után ő is viselt fűzőt. "Nem nagy ügy, sokan hordják. Nekem egy barátom ajánlotta, de Afrikában és Indiában teljesen megszokott dolog" - nyilatkozta. A színésznő ugyanakkor hozzátette: a fűző csupán abban segít, hogy a hasizmokat és az egyéb szerveket visszaszorítsa a helyükre, a segítségével nem lehet fogyni, ahhoz diétára és mozgásra van szükség.

Bombatestével ismét győzött a magyar testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131018-toldi-zsuzsanna-testepito-nyerte-a-madridi-arnold-classic-europe-versenyt.htmlRengeteget fogyott Tátrai Tiborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131018-tatrai-tibor-zenesz-tobb-mint-20-kilot-leadott-decemberi-koncertje.htmlValóban létezik génekben kódolt testalkat?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131016-a-genek-szerepe-a-dietaban-valoban-letezik-genekben-kodolt-testalkat.htmlKim Kardashian ismét a régihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131017-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-szules-utan-atkins-dietaval-szabadult.htmlEgészségesebb a fagyasztott zöldség, mint a friss?http://www.life.hu/ez-zsir/20131015-egeszsegesebb-a-fagyasztott-zoldseg-es-gyumolcs-mint-a-friss.htmlÍgy áll Berkinek a tangabugyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131016-berki-krisztian-sportolo-piros-tangabugyiban-pozolt.htmlNovodomszky Éva a kangoora esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131015-ez-zsir-video-novodomszky-eva-musorvezeto-kangoo-aerobikozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.