Akarjuk Jessica Biel tökéletes lábait!

combizom mozgás Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel lábai egyszerűen tökéletesek: izmosak, ugyanakkor karcsúak, mégis nagyon nőiesek. A szép színésznő sportos életet él - naponta órákat sétál kutyusaival és évek óta jógázik. De lássuk, mi kell még a tökéletes virgácsokhoz!

Vastagok a combjaim - Mit sportoljak?


Jessica Coloradóban nőtt fel, ahol tényleg van elég lehetőség a sportolásra. Sokszor mesélt már arról, hogy fiatalon rengeteget snowboardozott és túrázott a környéken a szüleivel, és imádta a vadvízi evezést is. A színésznő a mai napig szereti a kültéri mozgásformákat - 2010-ben például megmászta a Kilimandzsárót is.

Forrás: AFP

A filmsztárnak személyi edző segít csúcsformában maradni: sokat kardiózik, és ugró, szökellő gyakorlatokat, erősítő edzéseket végez. Az edzéstervéből a felülések és a kitörések sem maradhatnak ki. Ezenkívül Jessica egy héten minimum kétszer jógázik, hogy az izmai tónusosak és rugalmasak maradjanak.

Ha megirigyelted Jessica edzéstervét, a felsorolt gyakorlatokat te is könnyedén elvégezheted. Korábban már bemutattuk azt a jógagyakorlatot, amit ha naponta elvégzel, a tested gyönyörű és rugalmas lesz. Ezen kívül Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikoktatója nemrég elárulta, melyek a leghatákonyabb, otthon is elvégezhető gyakorlatok combizomra - ezeket itt és itt találod. Indulhat is az edzés!

Fázol? Melegedj fel tűzlégzéssel!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131114-jogaiskola-a-jogaklikkel-melegedj-fel-tuzlegzessel.htmlRámehet a fogyásra a párkapcsolatodhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131111-fogyokura-es-parkapcsolat-ramehet-a-fogyasra-a-kapcsolatod-5-jel.htmlRúdtáncbajnok lett a csinos jogászlányhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20131028-jogasz-lett-bronzermes-a-rudtanc-bajnoksagon-dr-korona-petra-sikere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.