Gréta konyhája saláta édesburgonya vega Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy isteni ünnepi finomság - nem csak vegánoknak. 

Ha egészséges köretre vágysz a megszokott sült krumpli és rizs helyett, akkor próbáld ki a következő különleges és nagyon finom salátát. A pisztáciás édesburgonya-saláta ráadásul fele annyi kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos burgonyasaláta, és egészséges is! Ha kedvet kaptál hozzá, látogass el Stőhr Gréta blogjára a receptért!

Forrás: Gréta Konyhája

Ínycsiklandozó sütőtöklepény mentaszósszalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131101-stohr-greta-greta-konyhaja-sutotoklepeny-mentaszosszal.htmlTurbózd fel a szervezeted egészséges turmixokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20131203-egeszseges-turmixok-piros-egeszsegturmix-es-zoldturmix.htmlKészíts egészséges, pikáns krémlevest!http://www.life.hu/ez-zsir/20131128-greta-konyhaja-chilis-brokkoli-kremleves-karamellizalt-dioval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.