Olimpikonok, ahogy még sosem láttad őket

Forrás: AFP/Yuri Kadobnov -
fehérnemű téli olimpia orosz LifeNight síelő Szocsi gyorskorcsolyázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így festenek a pályán kívül: orosz sportolónők vetkőztek egy szexi kampány kedvéért.

Pikáns képek kerültek elő az orosz olimpikonok hölgytagjairól: fehérneműben és áttetsző ruhákban álltak modellt néhány fotó erejéig. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Yuri Kadobnov

Így megcsodálhatjuk többek között Tatiana Borodulina gyorskorcsolyázót, Ekaterina Bobrova műkorcsolyázót, a szabadstílusú síelő Ekaterina Stolyarovát és Ekaterina Galkina curlingbajnokot is. Ki is mondta tehát, hogy a legtöbb sportolónő túl izmos és férfias?

Ilyen formaruhában utaznak a magyarok Szocsibahttp://www.life.hu/bulvar/20140129-a-2014-es-szocsiban-megrendezett-teli-olimpiara-a-magyar-sportolok-ilyen-ruhaban-utaznak.htmlSzürke, ötlettelen és egyáltalán nem trendi ruhát kaptak a magyar versenyzők a téli olimpiára. Nem először. TV + BulvárÓriáscsecsemőt szült az olimpikonhttp://www.life.hu/csalad/20130913-barta-nora-olimpikon-europabajnoki-ermes-muugronknak-kisfia-szuletett.htmlBarta Nóra olimpikon, Európa-bajnoki érmes műugró több mint négykilós kisfiúnak adott életet. Gratulálunk!Család--Így néz ki egy valódi nő fehérneműbenhttp://www.life.hu/trend/20140120-az-american-eagle-marka-tavaszi-kampanyaban-retusalatlan-noket-szerepelnek.htmlÍme az American Eagle válasza a Victoria's Secret tökéletes modelljeire: valódi nőket fotózott tavaszi kollekciójához, akik retusálás nélkül kerültek a márka kampányába.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.