Pippa Middleton fegyencedzés Katalin hercegnő fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercegnőjének húga őrülten rajong ezért az edzésformáért. Képes kora reggel felkelni, hogy bejárjon az órákra. Ennek köszönheti kerek popsiját is?

Pippa Middleton szereti a kihívásokat. A 30 éves szépség a Waitrose magazinnak bevallotta, odavan az izzasztó és fárasztó testmozgásért. Legújabb szenvedélye a fegyencedzés, amiért képes napfelkelte előtt kimászni az ágyból, hogy egy parkban gyakoroljon. Meg is látszik rajta a kőkemény tréning: mindenki emlékszik arra, amikor Katalin húgának formás feneke hírnevet szerzett magának nővére esküvőjén.

Forrás: Northfoto

Pippáról köztudott, hogy figyel alakjára és egészséges életet él. Gyakran jár például a pilates guru Margot Campbell óráira is. Sporteseményeken is szívesen részt vesz, 2013-ban teljesítette a 90 km-es Vasaloppet sífutás versenyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.