Kelly Osbourne diéta elvonókúra személyi edző pilates fogyókúra vőlegény jóga szakítás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diéta helyett kajaelvonóra megy Ozzy Osbourne lánya, akire szakítása óta jó néhány pluszkiló felszaladt.

Megviselte a szakítás Kelly Osbourne-t. A jelenleg műsorvezetőként ténykedő sztárcsemete pár hónapja bontotta fel eljegyzését vőlegényével, Matthew Mossharttal, ezalatt nagyjából 10 kilóval gyarapodott a súlya - ide kattintva nézhetsz róla néhány friss képet. A 29 éves celeblány nemrég elhatározta, ideje változtatni az életmódján.

Forrás: AFP
VV Iza: "Terhes vagyok Krisztián"http://www.life.hu/bulvar/20140402-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-iza-vv-krisztiannak-fura-kijelentest-tett-miszerint-terhes.htmlFura előzetest töltött fel az RTL 2 a ValóVilág 6 oldalára: értelmezni mi sem tudjuk a nézőcsalogató perceket, de azért megosztjuk veletek.TV + BulvárOrigoMár Antonio Banderas is Budapesten van!http://www.life.hu/news/20140402-mar-antonio-banderas-is-budapesten-van.htmlA középkorúan és szőrösen is szexi Antonio Banderast a Blikk kapta lencsevégre Budapesten. Ő nem a kémfilmben szerepel, reklámfilmet forgat nálunk.NewsAFPÚjabb fellépők a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20140401-ujabb-nevek-a-sziget-2014-fellepoi-kozul-deadmau5-axwell-bombay-bicycle-club-crystal-fighters.htmlÚjabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014-es felhozatalából. Jön a világ legjobb DJ-i között számon tartott cuki egérfejéről elhíresült Deadmau5, hogy egy gigantikus show-val beindítsa a szigethangulatot.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.