Ne fogyj tovább, Sarka Kata!

Forrás:Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata fogyás Facebook Szily Nóra soványság anorexia Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookján is dokumentálja fogyása történetét Sarka Kata. A minap előtte-utána fotót töltött fel, ami nagyon is megosztotta oldala követőit, most pedig selfie-zett egyet. 

Ahogy korábban már írtunk róla, Hajdú Péter is aggódik felesége fogyása miatt, Kata pedig nemrégiben Szily Nórának vallott megfelelési kényszeréről.

Sarka Kata Forrás:Sarka Kata/Facebook

A fenti fotót edzése után posztolta ki Kata, ám a facebookos visszajelzések nem feltétlenül azok, amiket olvasni akarna. Bár a fiatal anyuka bejegyzését sokan lájkolták, összességében az az emberek véleménye, hogy Kata túl sovány és jobban kellene figyelnie az egészségére. A kommentekből válogattunk!

"Most már nagyon sovány vagy. Ne diétázz, egyél jókat!"

"Úgy látom, már kezdesz átesni a ló túlsó oldalára!"

"Kata ez már túlzás!! Olyan kislányos!!"

"Szerintem is soványka vagy, ez már az anorexia felé hajlik."

"Kedves Kata Sarka! Szerintem te vagy az egyik legcsinosabb magyar hölgy. Hidd el! De ennél többet nem kéne fogynod, hisz a gyermekeid és főleg a kislányod ne azt lássa, hogy anya állandóan csak fogy és fogy és fogy, mert nem egészséges... Most tökéletes az alakod! Ennél többet semmiképp se fogyj!!"

"Ez a kép nem jó, szerintem...és hol a derekad meg a csipőd?...szinte egyben van..."

"Tiszta anorexiásnak nézel ki, remélem, te nem fénnyel táplálkozol!"

"Szerintem elég volt! Nagyon sovány vagy, már nem marad belőled semmi, csak csont és bőr."

"Én még abban a hitben vagyok, hogy csak a férfiaknak van vagy lehet kockás hasuk. Ez a kép és a soványságod inkább rémisztő, mint jó! Nagy mell, kocka has, izmos lábak és kezek, a háton és mellkason látszódó bordák, barlangnyi nyilás a lábak közt. Ki érti ezt? Csúnya, mert csonttal csak a kutyák játszanak! Nem akartalak megbántani! Ez csak az én véleményem!"

A bejegyzéseket Kata is kommentálta: "Köszönöm, de nem így látom! Nekem az tetszik magamon, ha feszes vagyok és izmos... Ez ízlés kérdése! Mióta intenzíven edzem, azóta majdnem 4 kilóval több vagyok a megszokottnál, csak átalakultam... Jól érzem magam így, boldog, kiegyensúlyozott és egészséges vagyok! Ennél több nem kell!"

Megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Kovács Erzsihttp://www.life.hu/bulvar/20140408-kovacs-erzsi-szineszno-terry-blackre-hagyta-mercedeset-lazar-vilmos-fogathajto-vilagbajnokra-a-hazat.htmlA hírek szerint az április 6-án elhunyt Kovács Erzsi Terry Blackre hagyta a Mercedesét, egyik keresztfiára – Terry Black nevelt fiára –, Danikára a dalai jogdíját, míg másik keresztfiára, a fogathajtó világbajnok Lázár Vilmosra az 50-60 millió forintot érő házát.TV + BulvárRettenetesen meghíztak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20140408-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosai-vv-viki-vv-iza-vv-teo-vv-krisztian-nagyon-sokat-hiztak.htmlElkezdődött a ValóVilág 6 egészséghete, amelynek kezdetekor mérlegre állították a villalakókat. Volt is nagy sírás-rívás, a játékosok nem hittek a szemüknek. Viki sírógörcsöt, Iza dührohamot kapott. Jó lesz ez a hét, már várjuk! Vajon a babázós napok után most mivel szívatják a szerkesztők a játékosokat? TV + BulvárOrigoÚj nőnek csapta a szelet Juniorhttp://www.life.hu/bulvar/20140408-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-ll-junior-maris-csajozik.htmlMint ahogyan a Life.hu megírta, Junior házassága válságban van, tanácsokat pedig egykori duettpartnere, Sarka Kata ad a rappernek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.