Sarka Kata nekivetkőzött

Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata Facebook bikini Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikinis fotójával kívánt oldala követőinek péntek este jó éjszakát Sarka Kata.

A Nagy Duett adásaiban már megcsodálhattuk Kata álomhasát, a celebfeleség később pedig elárulta a Life.hu-nak, miként érte el a sokak számára irigylésre méltó eredményt. Kata oldalának követői közül a legtöbben csak ámulnak kedvencük alakján, persze vannak, akik szerint már kórosan sovány a kétgyerekes anyuka. Hajdú Péter pedig már többször hangot adott véleményének, amely szerint félti Katát.

Sarka Kata/Facebook

A kommentelők egy része úgy véli, a közel 20 kilót lefogyott Kata igazi példakép, mások szerint azonban egy édesanyának nem szabadna ennyire közszemlére tennie a testét. A legmarkánsabb vélemények közül válogattunk:

"Most az az őrület megy, főleg a fiatal lányoknál hogy bikini szezonra annyira lefogyjanak hogy csak a két csont tartsa meg a bikini alsót, állítólag ez szexi. Ezzel persze nem azt akartam írni, hogy a Kata is ennek a baromságnak esett áldozatául.. De ő is szerintem már túl sovány. Én most érzem a legjobban magamat a bőrömben, hisz a második babámat várom, hozzáteszem, én sem voltam sosem kövér a max. 50 kilómmal, de nem venné jó néven a férjem, ha így néznék ki. Jujjjj, lehet kövezni, elnézést!"

"Szerintem ez az önimádat már egy anyánál túl sok! Hacsak nem olyan párt választ maga mellé az ember, aki elég pénzzel rendelkezik ahhoz, hogy mellette megkapjon minden támogatást, van házvezetőnő, aki főz mos takarít, vasal stb! Bébiszitter, aki neveli a gyereket, amíg az anyja azzal van elfoglalva, elég kerek-e már a hátsó része. Persze jól néz ki, de egy anyának szerintem nem ezzel kéne csak foglalkoznia, sőt rá sem érne. Bocsánat az őszintégért!

"Szerintem pedig tökéletes! Ha ő így érzi jól magát, akkor miért ne?! Mindenki képes lenne arra, amit ő elért. Általában a bántások a saját kudarcaink kivetítése másokra. Kata, köszönöm, hogy nap mint nap motiválsz! Igazi példakép vagy!!!"

Nektek tetszik Kata alakja?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.