Megtudtuk, mi Sarka Kata álomhasának titka

Forrás: TV2 -
Sarka Kata Nagy Duett hasizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett közben megakadt a szemünk Hajdú Péter feleségének tökéletes hasizmain. Ebben nem lenne semmi meglepő, hiszen Kata még csak 28 éves, és sportos életet él. Attól azonban, hogy Kata már túl van két szülésen, és mindkét terhessége alatt több mint 30 kilót szedett fel, már mindjárt másként nézünk rá. Kíváncsiak voltunk, mi a szexi celebmami titka – csináljátok utána!

Kata korábban már mesélt arról, hogy a terhességei alatt 30 illetve 33 kilót hízott, mert sokszor nem tudott ellenállni a csábításnak. A szülések után kőkeményen meg kellett küzdenie a pluszsúllyal, mert nem olyan ütemben akartak lemenni a kilók, ahogy azt ő szerette volna. Ma azonban a 28 éves édesanya csúcsformában van, és a hasa is tökéletes – ezt pedig mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül érte el.

"Igyekszem egy héten 5-6 alkalommal tornázni. Ami nekem beválik, az az intenzív kardioedzés: 2-3 naponta gyalogolok másfél órát futópadon, ez körülbelül 10 kilométer. Gyakran 15 százalékra állítom az emelkedőt, úgy igen kemény a 'hegynek felfelé' séta. Ha máshoz van kedvem, akkor általában a taposógépet választom. Emellett súlyzózni is szoktam személyi edzővel. Hasizomra azonban nem edzek – a has ugyanis akkor lesz lapos, ha odafigyelek az étrendemre. A kardioedzések és az emelkedős séták alatt épp eleget dolgoznak a hasizmaim" – meséli Kata.

Forrás: TV2

A csinos sztárfeleség az étrendjére is nagyon odafigyel: tudatosan étkezik, hogy tartsa remek alakját. "Hosszú távon nem követek semmilyen diétát, inkább ügyelek a megfelelő étkezésre. Ha mégis fogyókúrába kezdek, akkor 1-2 hónapig vércsoportdiétázom, nekem ez válik be. A hétköznapokban azonban megválogatom, mit eszek. Száműztem az étrendemből a szénhidrátok nagy részét és a tejtermékeket. Azért étkezem így, mert amikor csak a szénhidrátokat hagytam ki, akkor semmi változás nem történt nálam. De a tejtermékek elhagyása segített.

Igyekszem napi 4-5 alkalommal étkezni. Reggelire csak gyümölcsöt eszem, tízóraira nassolok valami könnyűt, például puffasztott rizst. Ebédre normálisan étkezem: általában húst eszek rizzsel és nyers zöldséggel. A párolt dolgokat értelmetlennek tartom, hiszen abban már nem marad sok tápanyag, ezért a gyerekeknek is nyersen adom a zöldségeket. Uzsonnára általában vagy csak húst eszek vagy csak rizst, este pedig ha lehet, már nem fogyasztok semmit. Ha mégis vacsorázni megyünk, akkor mindig salátát rendelek. Kávét még életemben nem ittam. Rengeteg folyadékot fogyasztok - aki ismer, az tudja, hogy mindig van nálam egy kétliteres palack. Napi 4 liter vizet simán megiszom."

Bár szerintünk kifogástalan az alakja, Kata úgy gondolja, azért vannak hibák az ő hasán is. ,,Az oldalamon van egy-két repedés a szülések miatt. Szerintem ennyit számít az, ha valaki fiatalon szül. Én 23 voltam Noémi, 24 Dávid születésénél. Elégedett vagyok a testemmel, de hamarosan szívesen kipróbálnék egy bőrfeszesítő eljárást."

A Life.hu tippje:

Te is olyan lapos hasra vágysz, mint amilyen Katáé? Ne feledd, ez megfelelő mennyiségű mozgás és étkezés nélkül nem megy. Kropkó Péter triatlonista minden héten remek, mozgással kapcsolatos ötleteket oszt meg a Life.hu oldalain. Nagy Amarilla, az Ez zsír! aerobikoktatója otthon is könnyedén végrehajtható, alakformáló gyakorlatokat mutat be heti rendszerességgel. Ha pedig az ellazulás és a jóga a te világot, akkor hétfőnként jógázz velünk: a JógaKlikk csapata megmutatja, hogy ettől a mozgásformától is lehetsz karcsú és szálkás. Persze a mozgás mellett az étkezés is nagyon fontos, az Ez zsír! rovatban minden nap olvashatsz a helyes étkezésről és az egészséges életmódról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.