színésznő Ónodi Eszter alapítvány jószolgálati nagykövet futás edzés Aglaja Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete nemcsak színészi teljesítményével, de egészséges életmódjával is jó példát mutat a jövő nemzedéke számára.

Ónodi Eszter, a Katona József Színház művésze, amióta a nagysikerű Aglaja című filmjében cirkuszi mutatványosként zsonglőrködött, még jobban odafigyel életmódjára: rendszeresen fut, tornázik, és amikor csak teheti, kerékpáron közlekedik.

Eszter az alapítvány fiatal triatlonista tehetségével, Pap Dáviddal Forrás: Új Európa Alapítvány

„Egy olyan Alapítvány jószolgálati nagyköveteként, amely rengeteg fiatal tehetséget támogat – legyenek azok sportolók, művészek, zenészek vagy éppen kutatók – elengedhetetlen, hogy én magam is pozitív példát mutassak. A színjátszás mellett mindig próbáltam időt szánni a sportra, hiszen a mindennapi munkám során is nélkülözhetetlen a megfelelő állóképesség. De amióta az Aglajában jobban megéreztem, hogy a fizikai teljesítőképesség mekkora segítséget jelent a túlélésben, azóta még többet sportolok. A futás és a kerékpározás ráadásul olyan "népsport", amelybe kellő lelkesedéssel bárki belevetheti magát" - mondta színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.