Így lesz fitt egy szépségkirálynő - Szunai Linda életmódtippjei

Forrás: Mudra László -
szépségkirálynő Szunai Linda életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szunai Linda szépségkirálynő szerint nem minden a genetika - a fiatal lány igyekszik odafigyelni az edzésére és az életmódjára. Linda amikor csak tud, magának készíti el az ételeket, így mindig tudja, mit visz be a szervezetébe. Persze ezen kívül a vitaminok is fontos szerepet játszanak a fiatal lány életében - a következő videóból az is kiderül, mennyire!

Szépít és fiatalít a hahota jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140529-hahota-joga-a-sok-nevetes-miatt-fizikailag-felfrissit-es-fiatalit-is.htmlNevetőedzés felsőfokon - a hahota jóga nemcsak a stresszes életmód ellen kiváló, de a nevetés, mint tudjuk, sok mindenre gyógyír. A foglalkozás lényege az, hogy csoportban történik, és a légzésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Sőt, egy ilyen óra jelentős kalórialeadással is jár!Ez Zsír!OrigoKülönleges szertől fogyott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140521-csisztu-zsuzsa-musorvezeto-egy-kulonleges-kaktuszkivonat-segitsegevel-16-kiotol-szabadult-meg.htmlA műsorvezetőnek egy kaktuszkivonat segített, hogy megszabaduljon a szülés után rajta maradt kilóktól.Ez Zsír!--Társa akadt Lolánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140520-ez-zsir-video-tarsa-akadt-az-edzesben-lolanak-a-magyar-enekesno-oravecz-noraval-edz.htmlNem egyedül vágott bele a nyári felkészülésbe Lola. A fiatal énekesnő az író-blogger Oravecz Nórával jár edzeni. Nemcsak az összhang tökéletes köztük, hanem - mint kiderült - motiválják is egymást sport közben. Így pedig sokkal gyorsabban repül az idő az edzőteremben.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.